Returns – Receptfritt Apoteket

ÅTERBETALNINGS POLICY

De läkemedel vi erbjuder är i allmänhet desamma som deras motsvarigheter. Vi garanterar att de har samma kemiska sammansättning och samma terapeutiska effekt.

Om du inte är nöjd med effekten av vårt läkemedel, vänligen kontakta oss och låt oss veta om problemet. ( Kontakt ) Vi skickar adressen som krävs för retur och så snart vår kundtjänst har fått den returnerade produkten kommer vi att starta återbetalningsförfarandet.

Innan du kontaktar oss, se till att du har tagit rätt dos av produkten och följt bruksanvisningen. Observera att fet mat och alkohol som konsumeras innan du tar tabletten kommer att bromsa dess effekter.

Om produkten inte levereras i tid (leveransen tar 10-17 dagar, kan det vara ytterligare 5 dagars försening på grund av tullinspektion), kan du kontakta vår kundtjänst ( Kontakt ) och begära din rätt till återbetalning. I det här fallet återbetalas hela beloppet du tidigare betalat till ditt kreditkort. Återbetalningsprocessen tar vanligtvis 5-7 arbetsdagar, varefter återbetalningen krediteras ditt bankkonto.